BEAUTY | Essence Like A Princess

Haaiii lieve allemaal,
Vandaag heb ik weer een prachtige lippenstift die ik voor jullie ga reviewen. Dit keer is een een lippenstift van essence genaamd 'like A Princess' 


 Het is een mooie roze kleur. Het is een wat fellere kleur, dit keer geen matte kleur maar een glanzende. Meestal wil ik liever een matte kleur omdat ik dat eigenlijk mooier vind maar bij deze lippenstift is het juist welk mooi dat er een glansje inzit.


Hier zie je de kleur op mijn lippen. Ik vind het een mooie kleur en ben er erg blij mee. Hij brengt gemakkelijk aan op de lippen en de kleur blijft best lang zitten. Na een tijdje gaat de glans wel weg maar dat geeft dan ook wel een mooi effect.

Deze lippenstift is van de wat nieuwere lijn van essence. Hij zit in een plastice huls die ongeveer de zelfde kleur heeft als de lippenstift . ik vind het er mooi uit zien en ze zijn helemaal niet duur. 

Deze lippenstift is te koop bij de kruidvat voor €1,99

Wat vinden jullie van de kleur?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty

Share:

3 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜